batoh a ryanair
Používám deuter gigant, do tý jejich klece se trochu zmáčkne (ale lidi s batohama na zádech stejně nekontrolujou), a kapacita úžasná.
Já nakonec koupil dle vnějších rozměrů ten typ batohu, co má Ála, ale teda menší.... jen 16L.
https://www.decathlon.cz/p/turis...A0ED%C3%81
nucene premisteny brumak napsal(a):Používám deuter gigant, do tý jejich klece se trochu zmáčkne (ale lidi s batohama na zádech stejně nekontrolujou), a kapacita úžasná.
A co objem?
Ten mensi urcite staci na nejaky prodlouzeny vikend ve meste apod., na to taky nekdy jezdim s mensim batuzkem, ale ten 23 l mam i na delsi cesty.
Ahmad Masúd napsal(a):[citace="nucene premisteny brumak"]
Používám deuter gigant, do tý jejich klece se trochu zmáčkne (ale lidi s batohama na zádech stejně nekontrolujou), a kapacita úžasná.
A co objem?
[/citace]
32l
Deuter jsou jediný batohy, který mi na cestách vydrží dýl než půl roku :-)
To můžu potvrdit. Deuter asi 25 l jsem měl jako 2. menší batoh už na roční cestě 2016/17, na cesty s Ryanairem apod. je akorát jako hlavní batoh (a k němu mám asi 16 l, který na nástup do letadla sroluju) a stále funguje bez oprav a viditelného většího opotřebení. Zdravím z tábořiště na Pivo Ruivo, kde mám ale 40 l batoh.
Hodně záleží, na koho narazíš, já jsem však nikdy u Ryanair s rozměri neměla problém (o dalších problémech s Ryanair pomlčím..). Takže bych do toho šla, při nejhorším doplatíš rozdíl. Co jsem si všimla, tak hodně řeší, jestli to zavazadlo má kolečka, nebo je to opravdu "batoh". I když vidí větší batoh, který máš však na zádech, tak tě nechají projít bez kontroly..